Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://ankaratml.meb.k12.tr
Adres : ANKARA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ HACI BAYRAM MAHALLESİ DERMAN CADDESİ NO 2/B ALTINDAĞ / ANKARA
VİZYON : Çağdaş metodlarla eğitim veren, keşfetmeyi amaçlayan, öncelikli olarak tercih edilen, eğitimdeki kalitesiyle kendisini kanıtlamış, ticari ve adli alanlarda nitelikli eleman yetiştiren Lider bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Ülkesini ve milletini seven, ülke kalkınmasında sorumluluk sahibi olan, mesleki alanda güncel bilgileri takip eden ve uygulayan bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TAMGÜN
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZLI KALORİFER
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : ANKARANIN HER YERİNDEN HASTAHANE DOLMUŞLARINA BİNEREK OKULUN ÖNÜNDE İNİLEBİLİR. ULUS OTOBÜSLERİ 700 METRE MESAFEDEDİR. ULUS VE SIHHİYE METRO DURAKLARININ ORTASINDADIR.
Yerleşim Yeri : ATATÜRK BULVARI OPERA KÖPRÜSÜ ÜZERİNDEDİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ´NE 3,8 KM ANKARA KIZILAY MERKEZE 1,5 KM ULUS HEYKELE 700 METRE
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :